Tadeusz Tulibacki

od 1 do 1 z 1
1
Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.1
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.
Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Tadeusz Tulibacki |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Tadeusz Tulibacki |
Cena: 42.86 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?