Wojciech Żabicki

od 1 do 1 z 1
1
Kucharz małej gastronomi. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy. Podręcznik
Podręcznik z serii wydawniczej \"Kucharz małej gastronomii\", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie lub szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też ustalania przyczyn wypadków, zagrożeń, rozpoznawania czynników szkodliwych i chorób zawodowych.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Wojciech Żabicki |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Wojciech Żabicki |
Cena: 34.94 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?