Zygmunt Ambroziak

od 1 do 2 z 2
1
Produkcja piekarsko - ciastkarska. Podręcznik cz.2
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Zygmunt Ambroziak |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Zygmunt Ambroziak |
Cena: 44.47 zł
Produkcja piekarsko - ciastkarska. Podręcznik cz.1
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Autor prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej produkcji pieczywa.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Zygmunt Ambroziak |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Zygmunt Ambroziak |
Cena: 46.78 zł
od 1 do 2 z 2
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?