Małgorzata Konarzewska, Krystyna Flis

od 1 do 1 z 1
1
Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.
Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Małgorzata Konarzewska, Krystyna Flis |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Małgorzata Konarzewska, Krystyna Flis |
Cena: 20.79 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?