Teresa Drewniak, Emil Drewniak

od 1 do 1 z 1
1
Mikrobiologia żywności. Podręcznik
Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.
Wydanie XIII poprawione i uaktualnione.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Teresa Drewniak, Emil Drewniak |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Teresa Drewniak, Emil Drewniak |
Cena: 20.79 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?