Kazimierz Józef Kmak

od 1 do 1 z 1
1
Przepisy z klasztornej kuchni, czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała
Ojciec Kazimierz Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych. Dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkową
Uzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.
Kuchnia klasztorna to uczta dla duszy i ciała. Zaprośmy ją do naszych domów.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Kazimierz Józef Kmak |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Kazimierz Józef Kmak |
Cena: 40.31 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?