Franciszek Wolski

od 1 do 2 z 2
1
Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.
Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Odpowiednie przygotowanie produktów do wędzenia.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Franciszek Wolski |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Franciszek Wolski |
Cena: 6.92 zł
Domowy wyrób wędlin. Pasztety, szynki
Krótka historia wędliniarstwa w Polsce.
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne domowe wyroby wędliniarskie.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Franciszek Wolski |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Franciszek Wolski |
Cena: 6.92 zł
od 1 do 2 z 2
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?