Beata Przygoda, Halina Turlejska, Irena Nadolna, Hanna Kunachowi

od 1 do 1 z 1
1
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomiczn
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Beata Przygoda, Halina Turlejska, Irena Nadolna, Hanna Kunachowi |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Beata Przygoda, Halina Turlejska, Irena Nadolna, Hanna Kunachowi |
Cena: 49.72 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?