Peter Auer

od 1 do 1 z 1
1
Sosy. Aksamitne, pieniste, kremowe.
Wydanie 2011r.
Oprawa twarda.
Strony 160.
Format 26,5x23,5cm.
Przepisy podstawowe i ich warianty Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów. To, co naprawdę ważne Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania. Pasja twórcza Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poeksperymentować z różnymi składnikami.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Peter Auer |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Peter Auer |
Cena: 57.64 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?