Anne Applebaum, Danielle Crittenden

od 1 do 1 z 1
1
Wydanie 2011r.
Oprawa twarda.
Strony 216.
Format 17,0x24,5cm.
Anna Applebaum-Sikorska, pisarka, felietonistka \"The Washington Post\", laureatka Nagrody Pulitzera zamieszkała wraz z mężem, Radosławem Sikorskim, w XIX-wiecznym dworku w Chobielinie. Tu uprawia swój warzywny ogród i gotuje nie tylko dla rodziny, ale także dla przyjaciół i znamienitych gości z zagranicy. Wraz z przyjaciółką, Danielle Crittenden, postanowiła napisać książkę o polskiej kuchni. Z finezją i fantazją uzupełniła tradycyjne potrawy o nowe składniki, czerpiąc to, co najlepsze z kuchni świata. Kulinarny powrót do przeszłości połączony z nowatorskim i twórczym spojrzeniem sprawił, że polskie dania zyskały na smaku, a także na lekkości.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Anne Applebaum, Danielle Crittenden |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Anne Applebaum, Danielle Crittenden |
Cena: 57.64 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?