Lotte Hanreich, Edith Zeltner

od 1 do 1 z 1
1
Wydanie 2009r.
Oprawa twarda.
Strony 175.
Format 16,0x22,0 cm.
Jak samodzielnie zrobić ser z mleka krowiego, owczego lub koziego? Smak domowego masła, sera czy twarożku jest wyjątkowy. Wystarczy dobrej jakości mleko, niezbędne dodatki oraz sprawdzony przepis, by samemu wyprodukować doskonały nabiał - zawsze świeży, bez konserwantów.
Oprawa twarda.
Strony 175.
Format 16,0x22,0 cm.
Jak samodzielnie zrobić ser z mleka krowiego, owczego lub koziego? Smak domowego masła, sera czy twarożku jest wyjątkowy. Wystarczy dobrej jakości mleko, niezbędne dodatki oraz sprawdzony przepis, by samemu wyprodukować doskonały nabiał - zawsze świeży, bez konserwantów.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Lotte Hanreich, Edith Zeltner |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Lotte Hanreich, Edith Zeltner |
Cena: 40.43 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?