Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Soko

od 1 do 1 z 1
1
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii cz.2 /
Część 2. podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie, kuchnia staropolska, polska współczesna i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagań egzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Soko |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Soko |
Cena: 49.20 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?