Ewa Hanna Lada, Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka

od 1 do 1 z 1
1
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik dla zawodu Kucharz małej gastronomii / R
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.
Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Ewa Hanna Lada, Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Ewa Hanna Lada, Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka |
Cena: 46.61 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?