Ute Witt

od 1 do 2 z 2
1
Dzięki tej książce poznasz podstawowe zasady zachowania się przy stole, których stosowanie obowiązuje zarówno na przyjęciach służbowych, jak i prywatnych. Dowiesz się z niej, jak zdjąć skórę z ryby lub wyciągnąć krewetkę z pancerza; kto reguluje rachunek i kiedy można sięgnąć po sztućce ułożone na górze nakrycia.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Ute Witt |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Ute Witt |
Cena: 28.77 zł
Książka pomoże przyswoić wszystkie zasady obowiązujących przy stole - od tej pory żadne kulinarne wyzwanie nie będzie nam straszne, czy to na przyjęciu służbowym, czy też prywatnym. Okazać się bowiem może, że nie koniecznie trzeba się zmierzyć z homarem i specjalnie do niego przeznaczonymi sztućcami, by się dać zaskoczyć. Liczne ilustracje zastawy stołowej, sztućców oraz szczegółowe objaśnienia, jak np. zdjąć skórę z ryby lub jak wyciągnąć krewetkę z pancerza ułatwiają poznanie tej skomplikowanej Autorka ponadto ciekawie opisuje zwyczaje przy stole w innych krajach, odkrywa tajniki dobrego wina oraz wyjaśnia zasady obowiązujące podczas wizyty w dobrej restauracji.
To niezbędny poradnik dla każdego.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Ute Witt |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Ute Witt |
Cena: 34.54 zł
od 1 do 2 z 2
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?