Margret Merzenich, Erica Thier

od 1 do 1 z 1
1
Wydanie 2008
stron 126
format 15,5 x 21,5 cm
oprawa twarda
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także zachęca do samodzielnego wypieku dzisiaj - zarówno w specjalnym piecu opalanym drewnem, jak i w zwykłym domowym piekarniku. Warto spróbować, aby zyskać nie tylko smaczne i zdrowe pieczywo, ale też ogromną satysfakcję ze stworzenia czegoś niezwykłego, choć tak powszedniego.
stron 126
format 15,5 x 21,5 cm
oprawa twarda
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także zachęca do samodzielnego wypieku dzisiaj - zarówno w specjalnym piecu opalanym drewnem, jak i w zwykłym domowym piekarniku. Warto spróbować, aby zyskać nie tylko smaczne i zdrowe pieczywo, ale też ogromną satysfakcję ze stworzenia czegoś niezwykłego, choć tak powszedniego.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Margret Merzenich, Erica Thier |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Margret Merzenich, Erica Thier |
Cena: 40.43 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?