Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Miran |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Miran |
Bordiury szydełkowe nie tylko koronkowe.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Edie Eckman |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Edie Eckman |
Gabriella Microfibre 60 DEN Plus Size code 162
De bolsillo. Słownik polsko-hiszpański, hiszpańsko-polski + CD
oprawa twarda
stron 631
Słownik polsko-hiszpański i hiszpańsko-polski De bosillo zawiera starannie opracowany zbiór współczesnego słownictwa polskiego i hiszpańskiego. Słownik prezentuje około 60 000 haseł, podanych w porządku alfabetycznym i wyróżnionych kolorową czcionką.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Jake Jackson |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Jake Jackson |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Wojciech Nowicki |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Wojciech Nowicki |
Fizyka Bliżej fizyki GIMN kl.2 podręcznik
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Sławomir Ziemicki, Krystyna Puchowska |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Sławomir Ziemicki, Krystyna Puchowska |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Maciej Polkowski |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Maciej Polkowski |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Jacek Bocheński |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Jacek Bocheński |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Moe |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Moe |
Wypieki w tradycji klasztornej. Chleb powszedni i świąteczne specjały.
Oprawa broszurowa.
Strony 156.
Format 17,5x19,5 cm.
Dawniej w każdym klasztorze znajdowała się piekarnia. Zakony były samowystarczalne i wypiekano tam wszystko, co potem spożywano, przede wszystkim chleb, ale również placki, ciasteczka oraz słodkie i pikantne przysmaki. Zwłaszcza na duże święta kościelne wypiekano prawdziwe specjały, aby osłodzić sobie nimi życie. Dr Petra Altmann, specjalizująca się w zwyczajach i życiu klasztornym, uchyla przed nami rąbka tajemnicy klasztornej tradycji piekarskiej, wzbogacając ja legendami i historią powstania przysmaków. W książce podano 85 przepisów na najbardziej ulubione dania i dotąd niepublikowane recepty z piekarni opactwa cysterek Oberschönenfeld, w Gessertshausen w Szwabii. Te słodkie i pikantne przysmaki będące częścią tradycji klasztornej można bez kłopotu przygotować również w domu.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Petra Altman |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Petra Altman |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Mat |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Mat |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Stanisław Kozak |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Stanisław Kozak |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Edgar Wallace |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Edgar Wallace |
Niemiecki. Testy gramatyczno-leksykalne dla początkujących. Poziom A1-A2.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Praca Zbiorowa |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Praca Zbiorowa |
oprawa miękka
format 17 x 22 cm
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Wiesław Olszewski |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Wiesław Olszewski |
Rośliny i zwierzęta. Nauka to zabawa! Karty edukacyjne.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Agnieszka Ostrowska |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Agnieszka Ostrowska |