Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska

od 1 do 1 z 1
1
Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Podręcznik
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady dotyczące współczesnego rynku hotelarskiego i zadania do wykonania o różnym stopniu trudności, dostosowanym do indywidualnych potrzeb ucznia. Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.
Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania
i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji
i rozwiązywania konfliktów (są to bowiem zagadnienia pomijane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy.
Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania.
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska |
Informacje dodatkowe | |
---|---|
Producent | Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska |
Cena: 32.34 zł
od 1 do 1 z 1
1
OPINIE - opinie są nie obsłużone, to trzeba obgadać. Czemu ma służyć zakładka opinie w kategorii? Opiniom kategorii?